×

Blog

Kompozit Ürün Çeşitleri

Kompozit, Kompozit Ürünler, Altyapı Ürünleri, Rögar Kapağı, Izgara,
Kare Kapak, Akaryakıt Kapağı, Kompozit Ürün Üreticisi
kompozit rögar kapağı,rögar kapak, rögar kapağı, kompozit menhol,
kanalizasyon kapak, plastik rögar, akaryakıt istasyon kapak,
parsel baca kapak, kanal kapak üretimleri
Kompozit, Kompozit Ürünler, Altyapı Ürünleri, Rögar Kapağı,
Izgara, Kare Kapak, Akaryakıt Kapağı, Kompozit Ürün Üreticisi
Kanalizasyon, Yağmursuyu, İçme suyu, Telekom ve Elektrik Altyapı
Projelerinize Çözüm.Rögar Kapakları – Akaryakıt Kapakları –
Telekom Kapakları – Kutulu Kapaklar – Kanal Izgaralar –
Yağmur Suyu Izgaralar – Polimer Kanallar – Sınır Elemanları.
Uygulama Alanı Su, kanalizasyon , telekom , elektrik. Teknik Özellikleri
◾Cam Elyaf takviyeli kompozitten üretilmiştir ◾ TS 1478 EN 124 standardına
uygundur,rögar fiyat listesi, izgaralı menhol, ankara menhol fiyatları,menhol fiyatı
,rögar kapağıfiyatı,ankara rögar kapağı,plastik rögar kapağı,

KOMPOZİT RÖGAR KAPAĞI AVANTAJLARI
• Boyutsal olarak kararlıdırlar. Çeşitli mekanik, çevresel baskılar altında termoset kompozit ürünler şekillerini ve işlevselliklerini korumaktadırlar. (Boyutsal Kararlılık)
• Elektrik ve su yalıtımı özelliğine sahiptirler. (Dielektrik Direnimi)
• Kompozit ürünler zorlu çevre koşullarda kullanılmak üzere dizayn edilmiştir. Paslanmaya karşı ekstra boya veya başka bir yüzey işlemi istemezler. (Korozyon Dayanımı)
• Metallere göre daha hafif olmalarına rağmen daha sağlamdırlar. Uygulama zamanını ve maliyetini düşürürler , hafif olmalarından dolayı kolay monte edilirler. (Hafiflik)
• Kompozitler yüksek mukavemet değerleri sağlayan malzemeler arasında en etkin olanlarından biridir. (Mukavemet)
• Kompozit ürünlerde kullanılan polyester reçine, özel pigment katkıları ile renklendirilmek suretiyle, amaca uygun kendinden renkli olarakta üretilebilir. (Yüzey Uygulamaları)
• Plastiklerin aksine metal ve ahsap malzemeler gibi boyama işlemine tabi tutulabilir ve yüksek performanslı yüzeyler elde edilebilir. Geniş bir renk yelpazesinde üretilebilirler. Testere ile kesilebilir, matkap ile delinebilirler. Vida ,silikon ve yapıştırıcı ile kullanılabilirler. (A Sınıfı Yüzey Uygulamaları)
• Kendiliğinden sönebilme özelliğine sahiptirler ve yanmayı geciktirirler. (Yanmazlık Özelliği)
• Kompozit ürünler, termoset plastikler grubundan polyester reçineler ile yapıldığı için yumuşamaz ve şekil değiştirmez. Isıl dayanıklılığı yüksektir. (Sıcaklıktan Etkilenmez)

Rögar Kapakları Kompozit Ürünler

Kompozit, Kompozit Ürünler, Altyapı Ürünleri, Rögar Kapağı, Izgara, Kare Kapak, Akaryakıt Kapağı, Kompozit Ürün

Kompozit rögar kapakları yük yayılım özelliği nedeni ile dünya genelinde yuvarlak formlarda üretilmektedir.

Yuvarlak tasarımları dışında kare ve dikdörtgen tasarımlarda da üretilen kompozit rögar kapağı modelleri farklı ebatlarda üretilebilmektedir.

Kompozit Rögar Kapağı Fiyatları
Kompozit rögar kapakları, kullanım alanlarına göre sınıflara ayrılır. Bu sınıflar kalınlık, özellik, ölçü ve direnç olarak birbirinden ayrılır.
Kompozit rögar kapağı fiyatları ölçüler ve sınıflara göre farklılık gösterir. Ölçüler ve sınıflar altta sıralanmıştır.

Yaya trafiği sınıfı : A15 serisi

Hafif araç sınıfı : B125 serisi

Orta yük araç sınıfı : C250 serisi

Ağır yük araç sınıfı : D400 serisi

Kompozit Rögar Kapakları Çeşitleri

D400 Kompozit Rögar Kapakları

TS EN 124 standartlarında üretilen D 400 model rögar, yuvarlak tasarım sahip, paslanmayan, istenilen renkte üretilebilen, kolay taşınabilen ve montajı yapılan bir modeldir. Ağır yük sınıfı araçların seyrettiği caddeler de ve yollarda kullanılmaktadır.

A15 Kompozit Rögar Kapakları

Yaya trafiğinin fazla olduğu meydanlarda, sokaklarda ve caddelerde kullanılan A 15 derisi kompozit rögar kapağı belirli yüklere dayanıklı olacak şekilde üretildiği için ağır yük araçlarının yer aldığı kara yollarından kullanılmamaktadır.

B125 Kompozit Rögar Kapakları

Yaya ağırlığı ile ağır yük araçları ağırlıklarının arasında kalan ve hafif araç sınıfı olarak tanımlanan binek otomobiller, midibüsler gibi araçların seyrettiği yollarda kullanılan kompozit kapak modelleridir.

C250 Kompozit Rögar Kapakları

Orta yük sınıfı araçların seyrettiği oto yollarda, kara yollarında, caddelerde ve sokaklarda kullanılan kapak modelleridir. Özellikle şehir alt yapılarının çok fazla olduğu şehir merkezlerinde, ana yollarda ve okul, hastane gibi alanlarda yoğun olarak kullanılmaktadır.

Kompozit Röğar Kapağı Kullanım Alanları

Birçok alanda görmeye alışkın olduğumuz kompozit rögar kapakları özelliklerine ve taşıdıkları yüklere göre kullanım alanına sahiptir.

2 yorum

comments user
admin

Ağır yükler, tırlar, forkliftler için kompozit menhol ürünleri Alt Yapı Kompozit Ürüler ızgara ve kapaklar ile uygun çözüm. Plastik Rögar Kapakları, Menhol Kanal ve Kapakları, Drenaj Kapakları. İş Güvenliğine Uygun ürünler.Telekom Kapakları Kare rögar kapağı Dik Dörtgen Rögar Kapaklarının üretimleri ve satışı,Kompozit Mezar Kompozit Masa Ayaklarının press basımı üretimi Hamur Üretimi ve smc bmc hamur satışı firmamızca yapılmaktadır.Kent Teknik Kimya Kompozit Ürünler İstanbul Başak Şehirdeki Tesislerinde Kompozit Altyapı Ürünleri Üretimleri Yapmaktadır.Kanalizasyon Menhol Ürünleri Izgara .imalatları.

comments user
admin

HİZMETLERİMİZ
MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ
Fabrikamızda ileri teknolojik uygulamalarla kompozit simülasyonları yapılır, olası hatalar ve kritik noktalar belirlenerek kompozit işleminin hatasız gerçekleştirilmesi sağlanır.
KALİTE KONTROL
Laboratuvarlarımızda tüm imalat, kimyasal analiz, mekanik akma – çekme –uzama testleri yapmakta, istenildiğinde sertlik testleri, UT, MT ve MPI testleri hizmeti vermektedir.
MODELHANE
Müşterilerimizin model taleplerinin teknik çizimleri, firmamızda bulunan modelhanemizde yada uzun yıllardır çözüm ortağı olduğumuz model imalatçılarına yaptırılmaktadır.
FABRİKA
Tüm üretim işlemlerimizi Başakşehir’de kurulu fabrikamızda yapmaktayız.
KOMPOZİT HAMURU
BMC – SMC Kompozit hamuru, belli oranlarda mikserlerde hazırlanan macun karışımı konveyör band hattında ilerlerken üzerine belirli uzunluktaki cam elyaflar kırpılarak serpiştirilir ve üzerine tekrar macun karışımı eklenmektedir.

Yorum gönder